Kategori arkiver: Blog

Alt til din forårsgarderobe

Alt til din forårsgarderobe

Denne sæson byder vi velkommen til flere styles i vores cashmere & silke kollektion. Alle styles er bløde, komfortable og lavet i 85% silke og 15% cashmere. Denne kombination tilbyder det bedste fra begge verdener med elegancen fra silken og blødheden fra cashmeren. Dette materiale har en åndbar evne, hvilket gør det perfekt til den varme sæson. Vores blend giver en luksuriøs følelse, fremragende blødhed og lang holdbarhed til alle styles. 

                     Oplev elegance og komfort

Vores cashmere & silke kollektion består nu af forskellige styles, der er perfekte til denne varmere sæson. Vores Striped Basic Blouse er en simpel bluse med et sporty touch. Det er en nem style til hverdag med dens smalle striber, men kan også være perfekt til dit pyjamas-outfit. Gør den casual til dit lounge outfit ved at style den med et par bløde bukser. Style den med et par habitbukser og en blazer, og du vil have det perfekte kontor-look, men samtidig være komfortabel.
 
Det er en simpel, stribet og ribstrikket bluse i 85% silke og 15% cashmere fra Indre Mongoliet med en rund hals, lange ærmer, tætsiddende look og strækbart ribstrikket materiale. Opdatér din garderobe med denne must-have style til enhver sæson, der giver dig et langt holdbart materiale og utrolig blødhed til din hverdagsgarderobe.
STRIBET BASIS BLUSE
BASIS TOP

Vores Basic Top er en summer special, der helt sikkert vil blive en del af din capsule sommergarderobe. Den har et tætsiddende look og er perfekt, hvis du mangler en god tank top, der holder. Meget fin og feminin, men stadig alsidig. Den vil holde dig balanceret gennem sommeren. Style den med en hørskjorte og gør den ekstra sommeragtig. Det er en simpel, ribstrikket tank top i 85% silke og 15% cashmere fra Indre Mongoliet med en rund hals, tætsiddende look, og strækbart ribstrikket materiale. Opdatér din sommer capsule med denne must-have.

Vores Puff Blouse er en elegant bluse. En ikke så simpel style med et pointelle-strikket mønster. En meget nem og luftig style i et meget let materiale. Den har pufærmer og detaljer ved hoften og håndleddene. En rigtig kvinde, der ikke vil passe til enhver, men som vil give en smuk kvindelig silhuet til dem, der kan bære denne style. En simpel bluse med pointelle-strikket detaljer i 85% silke og 15% cashmere fra Indre Mongoliet med en rund hals og et lettere tætsiddende look ved hofterne og håndleddene.

 

Følelsen af forår med vores styles

Vores Selma Skirt er vores allerførste nederdel. Det er en mellemlang nederdel i et pointelle-strikket mønster. Den har et meget luftigt og boheme-agtigt look, og er meget feminin. Den giver et meget modent og flowy look. Uendelige styling-muligheder, hvilket betyder, at du kan gøre, hvad du vil med den og det vil se godt ud. En simpel pointelle-strikket nederdel i 85% silke og 15% cashmere fra Indre Mongoliet med en luftig silhuet og en mellemlang længde. Opdatér din sommer capsule med vores allerførste nederdel.

SELMA SKIRT
BASIS BUKSER

Vores Basis Bukser er dine nye go-to lounge bukser. De giver en meget loungy vibe, og er perfekte at have på derhjemme. De er lavet i et klassisk fladstrikket materiale af cashmere og silke. De kan dog også blive ‘dressed up’ med en fin top og en skjorte udover. Et åndbart materiale, der er perfekt til sommeraftenerne i sommerhuset. Basis bukser i 85% silke og 15% cashmere fra Indre Mongoliet med et regulært og lige fit og fladstrikket tekstur. Opdatér din sommer capsule med disse essentielle lounge-bukser perfekte både til hverdage og weekender.

Alle vores nye styles i cashmere & silke kollektion er perfekte til både forår og sommer. Materialet gør disse styles komfortable og åndbare i det varme sommervejr. Vi håber, at dette gav dig lidt inspiration til din sommergarderobe. Udforsk alle vores smukke sommerstyles her.

.

Vores historie

Vores historie

Vi har lavet en serie om Wuth Copenhagen, for at du kan lære os og vores brand bedre at kende. Du vil kunne læse om vores historie bag brandet, vores mission, vores tanker bag vores styles, vores mål, vores visioner for brandet, vores passion, og essensen af vores kollektioner. I denne artikel vil vi invitere jer bag scenen på vores cashmere brand. Idéen er, at du vil føle, at du kender vores historie fra begyndelsen til nu. Vi tror på, at det er godt at kende historien og filosofien bag et brand, og måske vil det endda besvare nogle af de spørgsmål, du har om Wuth Copenhagen.

Historien bag Wuth Copenhagen

Vores historie begynder i 2014, da Birgitte Wuth startede brandet med tanken om at skabe kvalitets cashmere. Hun måtte bygge brandet op fra begyndelsen inklusiv at række ud til agenter og butikker. Hun har en uddannelse fra den internationale designskole ESMOD i Paris, hvilket danner grundlaget for at designe smukke styles. I begyndelsen hed brandet Wuth Cashmere og fokuset var på 100% cashmere styles og bestod kun af Birgitte. Hun startede ud med at skabe tre klassiske styles – hvoraf en af disse stadig eksisterer i vores kollektion, Classic Scarf. Efter de første år blev kollektionerne langsomt udvidet med flere tidsløse og klassiske styles ved at have dedikerede agenter, der kunne sælge til butikker. Det gjorde det senere muligt at ansætte praktikanter og studentermedhjælpere fra tid til anden.
Herefter blev det muligt at ansætte den første fuldtidsmedarbejder, Simone, som hjalp med at bygge den nuværende hjemmeside op og generelt hele universet bag Wuth Copenhagen. Idéen har altid været at designe smukke og eksklusive cashmere styles med materialerne i fokus, hvilket er derfor, at vores kollektioner senere blev udvidet med flere kvalitetsmaterialer. Birgitte har en grundlæggende kærlighed til naturlige materialer og specielt cashmere, uld, og silke, hvilket er grunden til, at disse nu altid er en del af vores kollektioner. Hun vil gerne tilbyde designs i tidsløse og sofistikerede silhuetter og intentionen er at designe styles, der kan og vil være en del af din yndlingsgarderobe i årtier. Filosofien bag Wuth Copenhagen er at tilbyde luksuriøsitet i hverdagsstyles til både mænd og kvinder – fordi alle fortjener oplevelsen af ægte kvalitet

Fra drøm til virkelighed

Vi håber, at dette gav dig et indblik bag historien om Wuth Copenhagen fra begyndelsen til nu. Hvert brand starter småt og gennem dedikeret arbejde og intention, kan det vokse og blive til den første spæde drøm. At kende historien bag vores brand fuldender universet af Wuth Copenhagen og vores cashmere community.

The Trend Styles

INTRODUCING

The Trends

The playful, the bold, the statements. Trend styles er dem, du lige tænker dig om en ekstra gang, inden du køber dem, men elsker uendeligt højt, når først du har investeret i dem. Det er dem, vi øjeblikkeligt er draget af grundet deres detaljer og modige farver. I vores kollektion er trend styles’ne dem, du vil elske forevigt og række ud efter, når du har brug for noget ekstra til at pifte dit outfit op.

Trend Kollektion 

Vores trend kollektion er karakteriseret ved at have modige snit, interessante detaljer og en iøjnefaldende silhuet. Den fokuserer på styles, der er perfekte i forhold til sæsonens trends med et edgy twist. Og idet enhver trend-cyklus kommer tilbage, kan du blive ved med at bruge dine styles sæson efter sæson. Denne kollektion vil have nye og spændende styles hver sæson, som du kan udforske og lege med i din garderobe. Oplev vores trend cashmere styles på Instagram. 

Vores udvalg af trend styles til alle lejligheder

Vores trend styles denne sæson inkluderer styles såsom Sofie Pullover, V-Vest, Striped Pearl Pullover og Striped Agnes Pullover. Sofie Pullover er i sandhed en sweetie pie. Dens flotte strikdetaljer giver den en feminin vibe, en sand pige-pige. Alle taler positivt om hende, selvom hun er en stille pige. En meget kærlig og varm type med et udendørs skandinavisk look med puff-detaljer på skuldrene. V-Vest er oversized, åben og let. Dens meget firkantede look giver den et bohemian look. De længere og åbne ærmer sikrer, at du ikke bliver kold på de fine sommeraftener. Style den med andre oversize styles og lav et oversize-på-oversize look. Gør det klassisk med en skjorte og oversized habitbukser.

Striped Pearl Pullover er den nyeste version af vores klassiske Pearl Pullover. Dens store og flatterede striber giver den et feminint og smukt touch. At mixe kolde og varme toner gør den legende og opmærksomhedssøgende. Mindre klassisk end Pearl Pullover, men mere legende og sjov. Hun vil gerne opleve ting og ser livet som et stort eventyr, der skal udforskes. Striped Agnes Pullover er den nye pige i byen. Det er en af de nye styles med striber, der higer efter opmærksomhed. Denne style er klassisk med et twist og har et mere sporty look end den normale Agnes Pullover. Det varme fra farven bailey og det kolde fra navy gør det til et hverdags sporty, klassisk og afslappet fit. Striped Agnes Pullover er perfekt til et mere sporty og udendørs look, og vil gå godt sammen med et par jeans.

SE ALLE TREND STYLES →
Denim Blue/Bailey
1.850 kr.
Cloud White
Navy
Oat

Trend style

Sofie Pullover

2.300 kr.
Navy
Oat
Bloom

Trend style

V-Vest

2.100 kr.
Navy/Bailey
2.550 kr.

Statements styles er til dig, der har brug for lidt ekstra til at pifte dit outfit op.

– Birgitte Wuth

Statements til sommersæsonen

Trend styles’ne er sjove, edgy og legende. Ved hver sæson og hver kollektion bliver de udvidet med sjove styles lavet med kærlighed for detaljer. Disse styles er for dem, der elsker at eksperimentere med deres stil, men samtidig holde det klassisk og luksuriøst med 100% cashmere.

Skisæsonen: Alt du har brug for

WUTH COPENHAGEN

Skisæsonen. Ski Styles. Skituren.

Skisæsonen er her, hvilket betyder, at mange skal ud at rejse for at kunne fange de gode skiløjper. Vi vil guide dig i, hvad du skal pakke med ved at fremhæve nogle af vores styles, som er perfekte at medbringe på skituren. Uanset om det er en perfekt basistrøje, en varm sweater eller en lækker accessory, så har vi det. Must-have styles med uendelige muligheder både på løjperne eller efter. Måske du kan få lidt inspiration?

Skisæsonen er over os. Og vi har alt til din ski garderobe.

Vores Basis Bluse er perfekt til din skitur, fordi den vil holde dig tør og varm. Kombinationen af cashmere og silke skaber det optimale materiale i det kolde vejr. Cashmere er et blødt og meget varmt materiale, mens silke er glat og temperaturregulerende. Kombinationen af de to tilbyder derfor en måde at forholde sig varm og tør, hvilket er essentielt på skibakkerne. Få vores Basis Bluse i en ensfarvet version eller som vores nyeste tilføjelse, en stribet version der helt sikkert giver en sporty vibe.

SHOP STRIBET BASIS BLUSE
SHOP BASIS RULLEKRAVE

Must-have basis style med uendelig muligheder.

Vores Basis Rullekrave er tydeligvis et smart og sikkert valg til skituren. Lavet i den samme cashmere og silke materialekombination som vores Basis Bluse, og den vil derfor være en blød og varm style i din kuffert. Den lange rullekrave vil sørge for, at både din nakke og hals forbliver varm i det kolde vejr, hvilket er essentielt på skituren. Den er lavet i et ribstrikket materiale, hvilket giver dig fuld mobilitet, mens den behageligt krammer kroppen til perfektion. Få vores Basis Rullekrave i alle dine yndlingsfarver, der vil gå fint sammen med alt andet på din pakkeliste.

SHOP GRANDPA CARDIGAN

Essentiel cashmere cardigan til din after-ski.

Vores Grandpa Cardigan er chunky og oversized, hvilket gør den perfekt at have på, når du ikke længere er ude på løjperne, mens i stedet slapper af hjemme i hytten ved brændeovnen. Den er lavet i 100% cashmere og giver en bedstefar-vibe med de store lommer og ribstrikkede detaljer. Det ekstra gode ved denne cardigan er, at den er perfekt at bruge til at skabe flere varme lag. Brug den med en lækker og varm bluse under. Få vores Grandpa Cardigan i Bailey, Cloud White, Light Grey, Dark Grey, Navy, eller Violet.

Accessories er et must til din skitur for at holde dig ekstra varm i det kolde vintervejr – både for hende og for ham. Vores Stine Hat er den perfekte hue lavet i 100% cashmere, der vil holde dit hoved varmt på skituren. Det er en klassisk hat i et ribstrikket materiale med vores logo diskret placeret på kanten. Vores Klassiske Halstørklæde er et langt halstørklæde, der helt sikkert vil holde din nakke og hals varm. Det vil fungere som den perfekte accessory, når du er færdig med at stå på ski og har brug for lidt ekstra varme. Vores Rib Sokker fungerer også både til mænd og kvinder, og er lavet i 100% ribstrikket cashmere. De vil holde dine fødder varme enten i skistøvlerne eller når du er hjemme i hytten og har brug for en varm accessory. Få vores accessories i alle dine favorit farver.

Gå all-in og tilføj cashmere accessories til dit ski outfit.

SHOP STINE HAT SHOP KLASSISK HALSTØRKLÆDE SHOP RIB SOKKER

Vi håber, at du har fået noget inspiration til denne sæsons skitur. Vores cashmere kollektion og basis kollektion er helt sikkert perfekte til netop denne lejlighed. Nyd denne skisæson uden at skulle bekymre dig om, hvad du skal pakke og om du husker det hele. Vi har gjort det lidt nemmere for dig med denne guide til ski styles. Nyd din tur og vær påpasselig på løjperne.

Our cashmere muse: Caroline Reesbøll

CASHMERE MUSE

Caroline

Reesbøll

Denne serie præsenterer vores cashmere muses og viser, hvordan de styler deres yndlings cashmere styles. Vi vil vise, hvordan Caroline Reesbøll, @carolinereesboell_, styler sine forskellige cashmere styles på måder, der er både funktionelle og elegante. Caroline er vores funky og cool cashmere muse, og hun bringer en klassisk, rå og city-like vibe til vores cashmere styles. Hendes city-like men dog klassiske tilgang til mode har helt sikkert fået os til at se hendes vej, og vi er beærede over, at hun bruger vores styles som en del af hendes hverdagsgarderobe. Bliv inspireret af Carolines måde at style vores cashmere styles på.

Office Casual.

Kunsten at sammensætte et outfit der er “office appropriate”, men hvor man samtidig er tilpas er noget, som Caroline er rigtig god til. Hun bærer vores Agnes Pullover i Sky Blue med et par stribede habitbukser og et par stribede støvler. Farverne er neutrale, hvilket giver outfittet et klassisk kontor-look. Vi elsker, hvordan du kan style vores luksuriøse cashmere pullover med et par habitbukser, og med det samme giver det en elegant og professionel silhuet. Vores Agnes Pullover er en crewneck sweater i 100% cashmere med en dobbelt foldet hals, sænkede skuldre, lange ærmer, slidser i siden, comfort fit, og ribstrikkede detaljer ved halsen, håndleddene og hoften. Vi tror, at Agnes er den perfekte pullover til både at have på derhjemme og på kontoret, og Caroline er bevis på, at det nemt kan være både klassisk og komfortabelt på samme tid.

SHOP AGNES PULLOVER

City Girl.

Caroline inkorporerer ubesværet accessories i sine outfits. Hun styler vores klassiske halstørklæde i sort med en lang hvid frakke, ternede bukser, en grøn taske, og en fluffy hat. Det giver den perfekte klassiske og elegante vibe, men gør det city-like. Hendes måde at gøre et outfit chic men samtidig varmt er beundringsværdigt. Det klassiske kalstørklæde er et stort rektangulært halstørklæde i 100% cashmere med et klassisk søm. Carolines måde at få sine accessories til at shine på uden, at det er for meget, er en kunstart, og vi synes, at hun gør det til perfektion med vores cashmere halstørklæde.

SHOP KLASSISK HALSTØRKLÆDE

Simpelt og hyggeligt.

Vi kender alle de dage, hvor du arbejder hjemmefra eller bare er derhjemme, og du vil gerne iføre dig noget blødt og komfortabelt. Caroline bærer vores Eva Rullekrave for at forblive varm og veltilpas, og sætter den sammen med simple guldsmykker. Vi elsker en god brun sweater, fordi det giver en varme til dit outfit og er samtidig neutralt.

Vores Eva Rullekrave er en oversized sweater i 100% cashmere med en foldet halsudskæring, sænkede skuldre, lange ærmer, og ribstrikkede detaljer ved halsen, håndleddene og hoften. Den har et løstsiddende fit og kan blive brugt sammen med andre lag for at holde varmen i den kolde sæson. Vi elsker, hvor simple Carolines outfits er, og hvordan hun styler en dyb mørkebrun pullover med guldsmykker – det er et match made in heaven.

Caroline har en klassisk men funky tilgang til mode og det skaber en perfekt balance mellem en rå street-style og en klassisk city-vibe. Hun viser, at cashmere accessories kan være den perfekte prik over i’et på dit outfit, og hvordan pullovers kan være både office appropriate og din bedste ven derhjemme.

billede 18.12.2022 21.21.52

Vi beundrer Carolines måde at få et outfit til at se godt ud uanset, hvilken cashmere style hun bærer. Hendes autenticitet i hendes stil er, hvad vi prøver at give til vores cashmere community. Funky, klassisk og stilrent.

A letter from the founder

A letter from the founder

Jeg vil personligt samle op på året 2023, der er gået, med et par af mine tanker. Jeg håber, at du vil læse dette og tænke tilbage på det år, du har haft, og måske endda lave nogle ønsker for det næste år, der kommer.

Vi ser frem til et nyt år. ny sæson. nye styles.

Som i ethvert andet nytårsbrev vil jeg gerne skrive mine tanker ned for fremtiden. Vi vil blive ved med at blive mere og mere bæredygtige – så meget som det er muligt inden for modeindustrien og blive ved med at skabe styles, der kan leve i din garderobe i årtier. Jeg vil blive ved med at skabe styles, der vil være grundlaget i din garderobe og blive ved med at inspirere dig i forhold til styling, så du kan få mest ud af dine cashmere styles. Og mens vi nærmer os lysere og længere dage, ser jeg frem til at introducere nye styles og farver i den kommende kollektion, vores Spring-Summer 2024. Farvepaletten for det nye år er stadig neutrale farver, men med et hint af farve som enhver anden kollektion. Det er målet for det kommende år og for fremtiden generelt.

Året 2023

Dette år 2023 har budt på tre nye kollektioner: vores Pre-Spring 2023, Spring-Summer 2023 og vores Autumn-Winter 2023. Jeg skabte hver kollektion med tanken om at have en specifik farve, der skulle skinne gennem kollektionen, og selvfølgelig også skinne i din garderobe. Jeg begyndte at tænke, at hver kollektion skulle have én farve, der er fremhævet, og som passer ind i sæsonen, og vi kunne godt mærke, at I også elskede det. Visionen har altid været at skabe klassiske styles, men det betyder ikke nødvendigvis neutrale farver – du kan helt sikkert få en vild farve til at fungere i hver sæson, du skal bare style, så det passer til. Farverne, der er stået ud i år, har været Candy, Strawberry, og Violet. Dette år har jeg også været inspireret af kontrasterne i naturen og i byen. Derfor har vores kollektioner også været i neutrale farver, som du finder udenfor såsom den smukke Cloud White, den sarte Sky Blue, og den neutrale brune Toffee.

Læs mere om Birgitte og Wuth Copenhagen her.

Dette år har været skønt. Vi har mærket, hvordan vores cashmere klub er vokset, og vi er taknemmelige for den støtte og kærlighed, I giver vores designs. Dette var mine tanker for året 2023 og hvad jeg ser frem til i året, der kommer. Tak for den evige støtte.

Knus, Birgitte WuthBirgitte Wuths underskrift fra Wuth Copenhagen

The Gift Guide

Christmas edition

The Gift Guide

This year we have made a Gift Guide for you to help you through this year’s Christmas gifts. Spoil someone special with a luxurious cashmere gift. We have made it easier for you to choose by highlighting some of our favorite styles. Treat someone you love with a special gift this year – both for him and for her. Elevate your gift-giving and find that perfect gift based on who you are giving it to.

AGNES PULLOVER

The Chic

A cashmere gift for the chic woman in your life. Our Agnes Pullover is one of our newer styles. It is a classic crewneck sweater in 100% heavy cashmere knit with double-folded neckline, dropped shoulders, long sleeves, side-slits, and rib knitted neck, cuffs, and hem. It has a comfort fit, which makes it perfect for someone who loves wearing a nice flowy pullover. Agnes is a classic and chic girl, who loves quality, and can elegantly be styled with a pair of suit pants. Spoil you special one with a 100% cashmere pullover.

Get Agnes in black, light grey, navy, sky blue, violet or pine green. You can also get the Agnes Pullover in a striped variant of navy and bailey.

SHOP GIFT
BASIC TURTLENECK

The Skier

A cashmere gift for the skier to stay fry and warm on the slopes. The Basic Turtleneck is a staple part of our collection. It is a basic, ribbed turtleneck in 85% silk and 15% cashmere with a high turtleneck, long sleeves, slightly slim-fit shape, and a ribbed and stretchy texture. This is just a must-have item that everyone would get a lot of wear out of. It is a timeless piece that can be worn both in the warm and cold season.

Get the Basic Turtleneck in black, steel grey, creme, or navy.

SHOP GIFT
CAROLINE PULLOVER

The Minimalist

A cashmere gift for the minimalist who loves the clean and simple look of 100% cashmere. Our Caroline Pullover is a classic in our collection. It is a classic fit sweater with a round neck in 100% cashmere knit with long raglan sleeves, and rib knitted edges by the neck, cuffs, and hem. Caroline is a no bullshit kinda girl, and with a “don’t care”-attitude she effortlessly strolls through the city. And she is a relaxed girl with an oversized boxy fit, which gives her a more masculine silhouette.

Get Caroline in black, light grey, cloud white, navy, sky blue, bailey, beige melange, candy, or lilac.

SHOP GIFT
PAULA PANTS

The Homebody

A cashmere gift for the homebody to lounge around in. The Paula Pants is the perfect piece in your home lounge outfit. It is a classic fitted sweatpant in 100% cashmere with an elastic waistband, slit side pockets, and rib knitted edge at the belt. It has a comfortable and relaxed fit, and is perfect as loungewear. Paula is your go to friend, who is always ready to lounge around with some popcorn and a movie. She is your best sofa friend at home. Easily match the pants with a nice and comfy sweater for the complete lounge outfit. We promise 100% cashmere, 100% comfort.

Get the Paula Pants in light grey or navy.

SHOP GIFT
CLASSIC SCARF

The Accessorizer

A cashmere gift for the accessorized to stay warm through the winter season. Our Classic Scarf is a true classic wardrobe staple for both him or her. It is a large rectangle shaped scarf in 100% heavy cashmere knit with a classic hem. It is long enough for you to wrap it around your neck multiple times to stay nice and warm. We have created it in every color, so that there is one for every person. Easily pair it with a cashmere hat or a pair of gloves to complete the outfit. The perfect gift so that your loved one can stay warm throughout the winter.

Get the Classic Scarf in black, dark grey, navy, denim blue, sky blue, violet, or green green.

SHOP GIFT
GLOVES

The Essential

A cashmere gift for everyone that have everything. The Gloves are an essential accessory for the cold winter season. They are made in 100% heavy cashmere knit with a double-folded and rib knitted hem. The perfect accessory in the winter wardrobe for him or for her. They have a classic look with a simple touch of Wuth Copenhagen in the shape of our logo carefully placed on the hem. Choose your gift in every color of our collection and decide what will work the best for that special someone.

Get the Gloves in black, dark grey, light grey, or green green.

SHOP GIFT
RYAN PULLOVER

The Charmer

A cashmere gift for a man who deserves the luxury of 100% cashmere. Our Ryan Pullover is a classic and staple pullover for a special man in your life. It is a men’s classic sweater in 100% cashmere with a round neck and ribbed edges. It has a regular fit, so it won’t be too loose or too slim. We believe every man deserves a nice and soft cashmere pullover that he can use both at home or on top of a shirt. Ryan is the perfect gift for a man who deserves to experience everyday luxury.

Get the Ryan Pullover in black, dark grey, navy, or pine green.

SHOP GIFT

 

Our Gift Guide is made to make the art of gift giving easier this year. Choose this year’s Christmas gifts and spoil someone special with the luxury of cashmere. We have highlighted some of our favorites and we are of course ready to answer any question you might have, so that you can choose the perfect gift for him or her you love. We will gift wrap it nicely, so it can be as exclusive outside as it is on the inside.

 
Christmas edition

Our cashmere muse: Caroline Jensen

CASHMERE MUSE

Caroline

Søballe Jensen

Denne serie vil præsentere vores cashmere muses og vise, hvordan de styler deres favorit cashmere styles. Vi vil vise, hvordan Caroline Søballe Jensen, @carolinesjensenn, styler sine cashmere styles på forskellige måder, hvilket giver en forskellig vibe alt efter, hvad du sætter det sammen med. Caroline er vores cool cashmere muse, og hun har en fængende blanding af en klassisk, cool, og praktisk måde at style vores cashmere designs på. Hendes rå og tidløse tilgang til mode har fanget vores opmærksomhed, og vi er beærede over, at hun har gjort plads til vores styles i hendes hverdagsgarderobe. Bliv inspireret af Carolines måde at style vores cashmere styles på.

Klassisk elegance.

Caroline inkorporerer ubesværet klassiske elementer i sin hverdagsgarderobe. Hun styler sin Alba Pullover i Cloud White på en klassisk måde, men gør det sporty og hverdagsagtig med et par shorts. En skøn kombination der giver en ubesværet og afslappet, men dog chic vibe. Vores Alba Pullover er en v-neck 100% cashmere sweater med lange ærmer, side slidser, og et comfort fit. Den har ribstrikkede detaljer ved nakken, håndleddene og hoften, som giver den en tidløs fornemmelse. Carolines mix af en tidløs blazer, kvalitetscashmere og et par cool shorts gør hendes styling elegant og klassisk med et sporty twist.

SHOP ALBA PULLOVER

Vores Basis Bluse i 85% silke og 15% cashmere har en rund hals, lange ærmer, et tætsiddende fit, og et ribstrikket og stretchy materiale. Vi tror, at vores Basis Bluse vil være den perfekte basis style i din garderobe, og at du nemt kan style den, som du ønsker – Caroline er det perfekte eksempel på det.

SHOP BASIS BLUSE

Cool og råt.

Det der gør Caroline unik er hendes naturlige evne til at tilføje en rå energi i sine outfits. Hun styler en luksuriøs silke og cashmere bluse med en cool oversized frakke, sneakers, og en frygtløs attitude. Vi elsker, hvordan hun leger med lag samtidig med at bibeholde en monokrom vibe. At matche styles i forskellige nuancer af grå giver et øjeblikkeligt cool og råt outfit.

Praktisk chic.

Caroline ved, at mode burde være så praktisk, som det er fashionabelt. Det er derfor, at hun værdsætter alsidigheden og komforten af cashmere. Hun kender kunsten af lag-på-lag, og tilføjer en ekstra pullover til sit outfit for den perfekte blanding af varme, stil, og praktik. Hun styler vores Caroline Pullover i Green Green med et par straight jeans og en gul sweater, og vi tror på, at det skaber den perfekte balance mellem at være chic og praktisk.

Vores Caroline Pullover er en klassisk rundhalset sweater i 100% cashmere med lange raglanærmer og med ribstrikkede detaljer ved halsen, håndleddene, og hoften. Lag-på-lag er den perfekte måde at lege med farver og materialer, samtidig med at forblive varm gennem sæsonen.

SHOP CAROLINE PULLOVER

Carolines unikke tilgang til mode inspirerer os oprigtigt. Hun viser os, at cashmere ikke kun er til særlige lejligheder – det kan være en del af din hverdagsgarderobe, hvor det højner din komfort og selvtillid. Det bliver tydeligt, at forskellige cashmere styles nemt kan skabe forskellige vibes i dit outfit alt efter, hvad du ønsker.

Caroline Søballe Jensen er vores cashmere muse. Praktisk chic i 100% cashmere fra Wuth Copenhagen

Vi beundrer Carolines måde at få det til at fungere uanset, hvilken cashmere style hun bærer. Hendes alsidighed og autenticitet repræsenterer vores brands filosofi. Klassisk, tidløst, og cool.

The Accessories

INTRODUCING

The Accessories

Når vejret bliver koldere og koldere, siger vi velkommen til cashmere accessories. De er de perfekte ekstra tilbehør til at give dig ekstra varme, når der er behov for det. Cashmere accessories uanset form er den perfekte faste del af din garderobe, når den kolde sæson kommer. Uanset om du er til et cashmere halstørklæde, ribstrikkede sokker, handsker eller vanter, så har vi det. Vores accessories er tilgængelige i alle de klassiske farver og hver sæson tilføjer vi nye farverige versioner.

CAROLINE REESBØLL
The Accessories fra Wuth Copenhagen. 100% cashmere accessories.

Accessories kollektionen 

Vores accessory kollektion består af produkter i 100% cashmere, som er perfekte til, når efteråret begynder og indtil foråret starter. Vores Klassiske Halstørklæde er det perfekte oversize og varme halstørklæde, der vil holde din hals og nakke varm. Størrelsen gør det muligt for dig at binde det to gange rundt om halsen og stadig have noget tilbage, som du kan putte ind under jakken. Vores Halsedisse er perfekt til at holde din hals ekstra varm. Med en rullekrave og i et ribstrikket materiale fungerer den perfekt udover en tætsiddende basisbluse. Du kan også bruge den ud over en skjorte og gøre outfittet mere professionelt.

Vores udvalg af luksuriøse cashmere accessories.

Så har vi vores Stine Hat, som er det perfekte vintertilbehør. Den er ribstrikket og er foldet dobbelt omkring hovedet for at holde dine ører ekstra varme. Huen er lavet af 100% cashmere og kommer i forskellige farver til at matche vores andre accessories. Vores cashmere Handsker er en fast del af outfittet, når de kolde morgener kommer. De vil holde dine hænder og fingre varme, mens du kører eller cykler i vintermorgenerne. De passer til alle med en ribstrikket og dobbeltfoldet ende og one size størrelse. Vores Vanter er tæt relaterede til vores handsker og har også en dobbeltfoldet ende. Få dem i en farve, der matcher din cashmere hue og halstørklæde. Rib Sokker er den perfekte tilføjelse til dit hygge-outfit. I 100% cashmere vil de holde dine fødder dejligt varme i det kolde vejr. De er lavet i et ribstrikket materiale og har et one size fit. Vi synes også, at de fungerer i et par støvler til hverdag. Hvorfor ikke holde sig dejligt varm med 100% cashmere altid?

VORES ACCESSORIES → 

Sort
Navy
Bailey
Violet
Green Green

Accessories

Stine Hue

850 kr.
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Navy
Denim Blue
Sky Blue
Bailey
Violet
1.600 kr.
-50%
Gold/Blue

Accessories

Halsedisse

Original price was: 1.200 kr..Current price is: 600 kr..
Sort
Mørkegrå
Lysegrå
Navy
Sky Blue
Bailey
Green Green

Accessories

Rib Sokker

550 kr.

Accessories kan løfte din garderobe.

– Birgitte Wuth

Accessories til alle lejligheder.

Når efteråret kommer, er det Klassiske Halstørklæde og Rib Sokker perfekte. Det er, når vejret begynder at blive koldt og man har brug for ekstra varme i de områder, hvor man nemt fryser. Langsomt begynder vintersæsonen og du kan tilføje et par Handsker eller Vanter, så du kan sørge for at holde dine hænder varme i de kolde morgener. Når vinteren rigtigt kommer, får du brug for en Stine Hat og en Halsedisse, så du holder dig varm og ikke bliver syg. Vores accessories bliver lavet i det samme udvalg af farver, så du kan mixe og matche, som du har lyst. De passer sammen perfekt og kan nemt bæres på samme tidspunkt alt efter, hvor koldt vejret er den dag.

Vi byder sæsonen velkommen med vores cashmere accessories. Vi synes, at de tilføjer ekstra varme til dit outfit uanset, om du skal på arbejde, er derhjemme eller skal ud at gå en tur. Perfekte, klassiske og tidløse accessories, som du kan bruge fra efteråret indtil foråret. Vores accessory kollektion har forskellige styles alt efter, hvad du har brug for og findes altid i de klassiske farver. Vi tror på, at alle har brug for en lækker cashmere accessory – og at det er den perfekte luksuriøse julegave

The Turtleneck Season

The Turtleneck Season

Autumn is here and winter is just around the corner, which means that we are embracing turtleneck season. Turtleneck sweaters are perfect for when the weather gets colder and you need that extra warmth on your neck and throat. Whether you like a loose turtleneck or a more closely fitted turtleneck, we got you. We want to present to you our turtleneck pieces and describe the benefits of the different styles depending on the weather.

                           Experience comfort and elegance

We have 7 different styles in our turtleneck collection, and we want to explain which pieces are perfect for what and why. We have two classic turtleneck sweaters, the Eva Turtleneck and the Amalie Turtleneck. They are basic and slightly oversized turtlenecks that work on their own in an outfit. Style a pair of jeans with one of the oversized turtlenecks to get a comfy and slightly casual look.
 
Then we have a thinner style with a maritime look, the Marine Turtleneck. It still gives a nice and toasty warmth, but is a thinner knitted material than the next style we want to present. Style the marine with a pair of suit pants and mix the sporty maritime vibe with a more classic and professional office vibe.
Amalie Turtleneck
Simone Turtleneck

A thicker turtleneck style in our collection is the Simone Turtleneck. It is a thick knitted cashmere sweater with a high neck, which means it will give an incredible warmth to you and your throat – perfect for those cold winter days. This turtleneck is perfect for when you are lounging at home and want to stay warm while laying on the couch, but can also be styled appropriately for the office hours.

Especially for the autumn months, a thick turtleneck can be too warm. That is why we have created a turtleneck vest, that you can easily use on its own or wear on top of a basic slim blouse. We call it the Pernille Vest, and it is a thick cashmere vest. It is an oversize and boxy vest that would look cool and edgy with a pair of slim pants and a chunky belt. We love the opportunities this style creates, and you can play with it

Experience comfort and elegance

Then we have our Basic Turtleneck, which is part of our Basic Collection that is a mix between cashmere and silk. It is the perfect all around piece as it will keep you warm and dry, but it is not too hot. Use it as a layering piece in the ski season or on its own with a short sleeved shirt on top. Lastly, we have our Neck Warmer that is the perfect turtleneck accessory for when the weather is cold and you need a little extra warmth. Ours is made of 100% cashmere and will keep your neck and throat warm for sure. It has a more loose fitted neck, so you won’t feel like it is too tight.

Basic Turtleneck

Turtleneck season is upon us and we are ready for it. Embrace it with our different styles of turtlenecks and use it throughout the autumn and winter season. From thick sweaters to a slim basic to an accessory. Whatever you need, we got you covered. All of our turtlenecks can be styled however you want, and we have given you some ideas to get you inspired.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere